værdileveringer
Slider

Værdileveringer

 

Alle forsendelser er vigtige, uanset værdi. Hos Fragt Transport Logistik er vi aldrig bange for at bære ansvaret – og slet ikke når du skal have fragtet uerstattelige, kostbare genstande. Værdileveringer kræver ekstraordinær sikkerhed og faste procedurer – det er vores speciale. Om det er kunst, smykker, antikviteter eller noget fjerde, sørger vi for, at forsendelsen kommer hurtigt og sikkert frem, uden svinkeærinder. Vores chauffører bag rattet er ikke hvem som helst, men udelukkende specialuddannede fragtmænd. De ved, hvad de har med at gøre. De henter godset på den aftalte adresse og forsegler bilen inden afgang. Selv når transporten forlader matriklen og forsvinder ud af syne, har vi styr på den. Vores biler er GPS-overvåget på hele turen. Vi kan til hver en tid fortælle, præcist på hvilken vej den kører. Når værdileveringen er fremme, bliver du ringet op og modtager en såkaldt POD (Proof of delivery) på e-mail.

Hos Fragt Transport Logistik skal værdileveringer ikke give anledning til bekymringer, men derimod ro i maven. Derfor gør vi alt for, at vejen fra A til B er så sikker som overhovedet muligt.


Har du spørgsmål til temperaturkørsel? Du er altid hjertens velkommen til at skrive til Booking@ftltransport.dk eller ringe til vores kundeservice på +45 24666664

Værdileveringer
ring
Er du klar til at sende?
arrow
Slider