Temperaturkørsel
Slider

Temperaturkørsel

 

Hos Faster Than Light Transport tilbyder vi temperaturkørsel. Om det er friskbagt brød, grøntsager, fersk kød eller varer til frost, har vi fødevaregodkendte biler til opgaven. Bilerne har nøjagtig temperaturregulering (mellem -25 og +25 grader), hvilket er et must i forbindelse med transport af fødevarer. God hygiejne er aldrig til diskussion. Du skal have 100% vished for, at dine varer bliver fragtet under korrekte omstændigheder. Derfor giver vi hver dag bilerne en grundig rengøring, inden de lastes med fødevarer og sendes ud på temperaturkørsel. Bilerne er desuden udstyret med GPS, så vi hele tiden kan følge og lokalisere dem.

Vi kører temperaturkørsel for rigtig mange restauranter, som har brug for pålidelig levering på faste tidspunkter. Vores chauffører er ikke kun topprofessionelle inden for transportfaget, men har også indgående kendskab til at håndtere fødevarer. Fødevarer må fx aldrig stilles på jorden eller gulvet, og på grund af temperaturen skal varerne blive i bilen, indtil modtageren er klar til at tage imod forsendelsen. Det har vi fuldstændig styr på.

Har du spørgsmål til temperaturkørsel? Du er altid hjertens velkommen til at skrive til Booking@ftltransport.dk eller ringe til vores kundeservice på +45 24666664

Temperaturkørsel
ring
Er du klar til at sende?
arrow
Slider