Pakke B2B/B2C
Slider

Pakke B2B/B2C

 

Når du skal sende en pakke, enten som firma eller privatperson, kan du gøre det med Fragt Transport Logistik. Overlad trygt opgaven til os. Her er din pakkeforsendelse i sikre og pålidelige hænder – vi behandler nemlig alle pakker, som var de vores egne. Vi deponerer ikke din forsendelse i store lagerbygninger, men får den derimod afsted med det samme. Step Transport er et lille fragtfirma, og det er til din fordel. Vi ved, at det er vigtigt at ride samme dag, som vi sadler.

Vi har det fulde overblik, selv når pakken er undervejs. Hos os kan du altid få information om, præcist hvor din pakke er, og hvornår den forventes at være i modtagerens hænder. Har du ekstraordinære instrukser, eller skal vores chauffører håndtere pakken på en bestemt måde, lader du os bare vide. Vi er altid til at tale med.

Med Fragt Transport Logistik kan du få leveret til privatadresser, pakkeshops eller erhvervsadresser. Vi sender også pakker til udlandet.


Har du spørgsmål til forsendelser af pakker? Du er altid hjertens velkommen til at skrive til Booking@ftltransport.dk eller ringe til vores kundeservice på +45 24666664

Pakke-B2B/B2C
ring
Er du klar til at sende?
arrow
Slider