transport
Slider

Om os

Om FLT Transport

Hos FLT Transport vil vi være “Faster Than Light”. Med transportbranchen er der oftere  undskyldninger for at leverancer kommer for sent, med det forkerte vare og afsendt af chauffører, som er trætte og ligner spørgsmålstegn. At kæmpe imod er vores drivkraft. Hos os er en aftale en aftale og din leverance vores fornemmeste opgave at tage hånd om.

Vores chauffører ved, hvad de fragter, og de kan håndtere godset med respekt, forsigtighed og ekspertise. Det er et krav. Er der tvivl eller spørgsmål, er vi kun et telefonopkald eller en e-mail væk. Når tiden er knap, og dine planer ændrer sig – ja, selv midt om natten. Vi tager os tid til at tale med hver enkelt kunde og forstå behovet til fulde. Det vigtigste er, at du har ro i maven, når vi løser en transportopgave for dig. Step

Transport er hjemmehørende i København, men tilbyder fragtløsninger i hele Danmark og resten af verden. Vi klarer alt fra pakkeudbringning, pharma-/medicintransport, lageropbevaring, flytteopgaver, værdileveringer, montering og installation, ekspres/kurér-løsninger til distributions- og temperaturkørsel og luftfragt.

Om Karim
Karim har siden 2005 arbejdet i forskellige virksomheder i transportbranchen. Drømmen var egentlig ikke at blive selvstændig, men det tærede på arbejdsglæden og stoltheden, at hun så ofte blev mødt af utilfredse kunder. I 2018 tog Stephanie sagen i egen hånd og stiftede Step Transport. For selvfølgelig kunne det gøres bedre. Lige siden har Stephanie knoklet for at vise, hvordan et professionelt transportfirma bør være.

ring