Luftfragt
Slider

Luftfragt

 

Skal en vare fragtes tværs over landet hurtigst muligt, kan den bedste transportløsning være at skyde genvej over skyerne. Hos Fragt Transport Logistik kender vi alt til “hastere” og forstår, at det sommetider kun kan gå for langsomt. Står du i en presset situationen, så tag fat i os. Vi sætter himmel og jord i bevægelse for at få din forsendelse på vingerne. Hvor end din sending skal hen, arrangerer vi hurtigt flyfragten for dig. Til et sted i Danmark, Europa – ja, faktisk til en hvilken som helst destination på kloden. Og det er uanset, om du skal have leveret pakker eller tungere gods. Vi får din forsendelse afsted, så den når sit bestemmelsessted på rekordtid og i perfekt stand.

Priserne på luftfragt gennem Fragt Transport Logistik er helt nede på jorden. Vi har nemlig nogle af markedets bedste rabataftaler hos de flyselskaber, vi samarbejder med. Og det kommer selvfølgelig altid dig som kunde til gode, også når tiden er knap.


Har du spørgsmål til luftfragt? Du er altid hjertens velkommen til at skrive til Booking@ftltransport.dk eller ringe til vores kundeservice på +45 24666664

Luftfragt
ring
Er du klar til at sende?
arrow
Slider