lager
Slider

Lager

 

Fragt Transport Logistik tilbyder ikke kun transport og fragt. Vi har også lagerfaciliteter i Hvidovre, som er klar til opmagasinering af stort og småt. Vores lagre er både for private og erhverv. Sikkerheden er i top, og der er tørt og varmt i rummene året rundt, så du med ro i maven kan opbevare dine ting hos os.

Driver du webshop, og har du brug for plads og hjælp til at håndtere varelageret, tilbyder vi “pick & pack”. Med den løsning kan du have alle dine varer samlet ét sted – på vores lager. Når en af dine kunder lægger en vare i indkøbskurven på din hjemmeside, betaler og checker ud, lægger du bare ordren ind i vores bookingsystem. Derefter plukker vi den ønskede vare fra lageret og sender den afsted. Du kommer altså ikke til at bakse med lagerlogistikken. Den klarer vi for dig. Hurtigt, nemt og bekvemt. Til større kunder kan vi tilbyde dag-til-dag-levering.
Og skal din virksomhed have opbevaret kontormøbler eller andet inventar i større skala, er vores lager en god løsning. Vi har kvadratmeter nok til en hel erhvervsflytning.

Er du privatperson, tilbyder vi desuden lageropbevaring til ting og sager. Uanset om det er et spisebord, klapstole eller flyttekasser med julepynt, er vores lager perfekt til formålet.


Har du spørgsmål til lager? Du er altid hjertens velkommen til at skrive til Booking@ftltransport.dk eller ringe til vores kundeservice på +45 24666664

Lager
ring
Er du klar til at sende?
arrow
Slider