Express/kurér
Slider

Express/kurér

 

Hos Fragt Transport Logistik har vi mange chauffører, der hver dag tager sig af kurérkørsel. Når det hele brænder på, er vi kuréren, du kan regne med. Vi kan hjælpe dig med en akut ekspreslevering netop nu – som i lige nu – og ikke om to timer, når det hele er for sent.

Telefonen og e-mailen er altid åben, også uden for normal arbejdstid. Vi sørger hele tiden for at have tilgængelige biler, så vi kan rykke ud med hurtig levering af pakker eller andet gods. Lige meget hvorfra og hvortil din forsendelse skal, bliver logistikken aldrig din bekymring. Hos Step Transport er vi vant til det høje tempo og løser dine udfordringer i en presset situation.

Alle vores kurér-biler er udstyret med GPS. Du kan fx få en melding, når transporten krydser Storebæltsbroen eller et andet fikspunkt. Ved kurérkørsel skal du ikke dele bilens lastrum med andre kunder. Bilen er “din”, og du bestemmer 100%, hvad den skal have med. Der kan jo ske det uventede, at du skal have mere med i forsendelsen end først antaget. Og det skal der naturligvis være mulighed for. Vi lever af at lette presset fra dine skuldre med pålidelige og fleksible transportløsninger i ekspresfart.


Har du spørgsmål til temperaturkørsel? Du er altid hjertens velkommen til at skrive til Booking@ftltransport.dk eller ringe til vores kundeservice på +45 24666664

Express/kurér
ring
Er du klar til at sende?
arrow
Slider