Distributionskørsel
Slider

Distributionskørsel

 

Hos Fragt Transport Logistik vil vi være det foretrukne valg, når det gælder distributionskørsel. Det er den type leverancer, der finder sted dag efter dag, samme sted, samme tid og med den samme type varer. Fordi distributionskørsel er en vigtig rutineopgave at få løst for mange af vores kunder, prioriterer vi, at det så vidt muligt altid er de samme chauffører, der kører ruterne. På den måde kender de dig som kunde og ved, hvor de skal stille pakken, hvem de skal orientere, og hvad der kan være af særlige ønsker hos lige netop din virksomhed. Vi tror på, at den personlige relation skaber det bedste samarbejde. Flere af vores chauffører er endda på fornavn med mange af de ansatte i virksomhederne, vi kører for.

Vi er klar til at hjælpe med distributionskørsel i enhver afskygning. Det spiller ingen rolle, om det er pakker, paller eller gods af ukurant størrelse. Vi finder hurtigt ind i rytmen, så leveringen kommer til at foregå på dine præmisser dag efter dag. Og skulle noget ændre sig, må du endelig kontakte os. Vi er på ingen måde firkantede.

Har du spørgsmål til temperaturkørsel? Du er altid hjertens velkommen til at skrive til Booking@ftltransport.dk eller ringe til vores kundeservice på +45 24666664

Distributionskørsel
ring
Er du klar til at sende?
arrow
Slider